Aleksa Perović u finalu Zvezda Granda

Posaljimo SMS za broj 13

Veliko veče je pred našim kraljevačninom Aleksom Perovićem. On bi večeras trebao da postane zvezda, i to zvanicna zvezda Granda. Svojim glasom, talentom i izgledom uspeo je sasvim zasluženo da dodje do finala ovog popularnog reginalnog takmičenja. Direktan prenos finala je od 21 sat, na televiziji Prva. On nastupa pod rednim brojem 13 i da bi pobedio treba da dobije najviše SMS poruka sa ovim brojem.

Pomozimo našem sugradjaninu da ostvari svoj sam. Pre tri godine je već  blizu i  stigao do finala talent takmičenja X faktor. Ipak, dobar plasman mu nije doneo mogućnost da  nastupa na velikim koncertima, jer produkcija nije ispoštovala svoj deo ugovora, ali od tada  klinke mu traže autograme, a vole ga i njihove mame. Sada ima iskustva, dvadestjednu godinu zivota i spreman je za prekretnicu u karijeri. Ona je baš veceras.

Još kao dečak je počeo da svira gitaru. Tada nije bilo malih škola sviranja na Youtubu, nije imao ni profesora, niti knjigu iz koje bi učio. Vezbao je uporno i usput pevao. Tako mu se muzika uvukla pod kožu. I to dobra, pop muzika. On ne peva nove hitove koje traju jedno leto, ne provlači glas kroz masine u studiju. Voli samo dobre stvari, nekada sam piše i komponuje.

Možemo biti ponosni na ono sto je do sada postigao, jer daleko je dogurao u oštroj konkurenciji. Spreman je i da večeras da sve od sebe. Posaljimo mu malo pozitivne energije i poneki SMS.

 

SMS sa brojem 13 na:

SRB  1010

CG  14541

BIH  091210726

MK  145333

Author: KvCafe