„Dan grejane rakije“ u Bukovici

MZ BUKOVICA i ETNO CENTAR GEGULA  UZ POKROVITELJSTVO GRADA KRALJEVA ORGANIZUJU VII „DAN GREJANE RAKIJE“, V „GEGULINE DANE VOĆA, SRPSKE RAKIJE I VINA“.

U selu Bukovici podno Troglava i Jelice, sa desne obale Zapadne Morave, inače poznatom voćarskom kraju nadomak Kraljeva, u subotu  17. oktobra 2015  MZ Bukovica zajedno sa Etno centrom GEGULA iz Kraljeva uz podršku lokalne samouprave grada Kraljeva organizuju sedmu po redu manifestaciju „Dan grejane rakije“, koji ima takmičarski karakter u spravljanju popularnog – „šumadijskog čaja“ i pete po redu „Geguline dane voća, srpske rakije i vina“!!!

Manifestacija ima sajamski karakter gde će poznati proizvođači voća i rakije iz ovog kraja izložiti svoje proizvode (jabuke, kruške, dunje) i ugostiti svoje kolege proizvođače voća, rakije i vina iz cele Srbije.

Biće tu i izlagači domaće radinosti, kulturno umetnička društva iz Kraljeva i okoline i specijalni gosti Etno umetnički klub Cerenjski iz Baljevca na Ibru!

Pored svih nabrojanih sa nama će biti i organizatori najvećih turističkih manifestacija u Srbiji (kupusijada, pasuljijada, projada, rakijada) i svi će pripremati svoje proizvode koji će moći da se degustiraju. A za poslovne ljude i privrednike biće upriličeni  B2B sastanci!

DOBRODOŠLI!!!

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

 

Author: KvCafe