Двери и Староседеоци: Одговор Локалном Фронту (ВИДЕО)

Објава Локалног фронта је школски пример гебелсовске пропаганде која се пре свега заснива на замени теза.

Српски покрет Двери и Староседеоци града Краљева и околине нису против истинског дијалога, али су против лажног дијалога који подразумева да саговорници усвоје полазне тезе једне стране као непогрешиве догме. За политичку псеудиелиту која свој концепт заснива на туђим идејама усвојеним уз обилну материјалну мотивацију постоје само жртве апстрактног рата али не постоје узроци. Кривци су по њима унапред одређени према методу лажне симетрије, Београд и Приштина. Притом се заобилази истина да је Београд водио, у складу са међународним правом, потпуно легалну одбрамбену акцију против сепаратиста и терориста, док је оно што називају Приштина била терористичка организација ОВК.

Не чуди што у цензурисаној историјској свести Локалног фронта нема места за главног кривца, инспиратора и спонзора разбијања бивше Југославије и агресију на државу Србију – НАТО пакт. Из свега тога произилази да је Локални фронт заборавио на уставну обавезу сваког грађанина да се свим средствима брани територијална целовитост државе. Што се нас тиче нема симетрије у кривици државног руководства Србије и терориста Тачија, Харадинаја и њима сличних, нити може бити симетрије у жртвама оних који су пали за одбрану државе и оних који су погинули убијајући српске полицајце и војнике, као што су терористи Јашари.

Локални фронт је показао да није никаква новост на политичкој сцени Краљева већ пука копија и филијала добро плаћених агената страних интереса из „београдског круга двојке“.

Ми смо за дијалог увек, али пре свега и изнад свега за истину.

Author: KvCafe