Dveri: Po drugi put predlažemo da Kraljevo formira Fond za teško bolesnu decu (VIDEO)

Po drugi put predlažemo da Kraljevo formira Fond za teško bolesnu decu! Na jednoj od prethodnih sednica ovaj isti predlog je odbijen uz uveravanja, i to sa kupštinske govornice, da je predlog dobar i da će svakako razmotriti njegovu usvajanje u budućnosti. Kako predlogom budžeta za 2016. godinu ovakav fond nije predviđen bili smo prinuđeni da ovakav predlog ponovo podnesemo u nadi da će odbornici jednoglasno prihvatiti.

Kakvo je stanje u Kraljevu najbolje pokazuje činjenica da je vlast naprednjaka, socijalista, ursovaca i bivših ursovaca, latentnih preletača i ostalih za lokalni ekonomski razvoj budžetom za 2016. godinu opredelila 0 dinara! Da, NULA dinara!

Sa druge strane, za subvencije javnim preduzećima gde su udomili svoje kadrove predvideli su sumu od 90 000 000 dinara. Da, 90 miliona dinara!

Četiri godine za redom predlažu potpuno isti budžet, bez ideja, bez vizije, bez bilo kakvih rešenja kako da se mladi zaposle, da ostanu u Kraljevu, da se otvore nova radna mesta u realnom sektoru, da se pomogne mladim bračnim parovima, porodiljama, samohranim roditeljima, onima koji ostadoše bez posla…. I četiri godine složno viču Kraljevčanima: Biće bolje!

Obećali su Kraljevgrad, a završili smo kod Kesića i Ivana Ivanovića!

Nema sumnje da će naši predlozi o podsticaju zapošljavanja, ekonomskog razvoja, novčanoj pomoći sa svaku novorođenu bebu i vantelesnu oplodnju, kupovini udžbenika za osnovce, pomoći lokalnim preduzetnicima, personalnim asistentima u školama kao i prethodnih godina biti odbijeni. Sednica je u ponedeljak 28.decembra, videćemo!

Author: KvCafe