Koncert Miloša Radovića u Ušću

U utorak 22. decembra sa početkom u 19:00 časova u velikoj sali Doma kulture „Studenica“ u Ušću biće održan Novogodišnji koncert Miloša Radovića.

Miloš je završio solo-pevanje u klasi čuvene primadone Radmile Bakočević i nastupa kao solista uz pratnju klavira i gitare, ansambla i tamburaškog orkestra. Zaista je pravo uživanje slušati profesora pevanja kakav je mladi gospodin Miloš Radović, koji Vas ne može ostaviti ravnodušnim dok Vas nesvakidašnjim glasom vodi kroz najtananija osećanja, pretvarajući ih u bljesak istine na sceni. Održao je više od 150 koncerata širom Srbije.

Zaista je pravo uživanje slušati profesora pevanja kakav je mladi gospodin Miloš Radović, koji Vas ne može ostaviti ravnodušnim dok Vas nesvakidašnjim glasom vodi kroz najtananija osećanja, pretvarajući ih u bljesak istine na sceni. Održao je više od 150 koncerata širom Srbije. Pesmom Vas vodi u svet ljubavi i budi u Vama najtananija osećanja. Repertoar: – romanse – starogradske pesme – izvorne pesme – evergrin melodije – poznate internacionalne melodije. Besplatne karte mozete podici u Domu kulture, svakog radnog dana od 7 do 14 sati.

Izvor: Dom kulture „Studenica“ Ušće

Author: KvCafe