Letnji karate kamp na Zlatiboru počinje uskoro

I ove godine, u organizaciji Karate kluba „KING“ iz Kraljeva, će se održati letnji karate kamp “Zlatibor 2016”. Učesnici će biti smešteni u hotelu „Braća Sekulić“ na Zlatiboru a vreme održavanja kampa je od 18. do 25. jula ove godine.

Očekuje se više od 100 učesnika iz klubova: KK Đerdap Kladovo, KK Bushido Leskovac, KK Car Konstantin NIš, KK Anima san Kraljevo, KK Fudži Velika Drenova, KK KING Kraljevo. Polaznici će imati priliku da vežbaju po programu vrhunskih sportista u idealnim uslovima i pogodnoj klimi planine Zlatibor na nadmorskoj visini od 1000 m.

Mnogobrojne aktivnosti na kampu uključuju svakodnevne treninge na terenima kompleksa hotela “Braća Sekulić” i uređenim terenima u prirodi, obilaske same planine Zlatibor i vrha Čigota, kao i aktivnosti na zlatiborskom bazenu “OLIMP”. Mnogobrojni sponzori među kojima se ističu kompanije Bambi Požarevac, Paraćinka Paraćin, Voda Vrnjci, pobrinuli su se da svi učesnici svakodnevno dobijaju vredne nagrade, a posebno će biti nagrađeni i najuspešniji na kampu…

 

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

 

Letnji karate kamp “Zlatibor 2016” se organizuje treću godinu za redom, i privlači sve veći broj polaznika iz cele zemlje, a ova godina će biti organizaciono i kvalitetom još bolja što i jeste jedan od ciljeva održavanja.

Rukovodilac kampa Nikola Vujić i KK KING iz Kraljeva, zahvaljuju se svim klubovima na odazivu, kao i svim polaznicima kampa, koji će učestvovati u svim planiranim aktivnostima. Posebnu zahvalnost upućena je trenerima klubova na velikoj posvećenosti karate veštini i sportu.

Author: KvCafe