Majice lečimo zaborav, model 1999.

U prodaji su Četniks majice, model „Lečimo zaborav 1999″ po ceni od 900 dinara, muški i ženski modeli. Ovo je idealan poklon za vašeg neprijatelja da vam postane prijatelj.

Majice su 100% pamučne, domaće proizvodnje, a štampa je vodena i dugotrajna tako da nema žuljanja i znojenja.

Majice se poručuju na telefon 065 56 22 991 ili na Četniks Facebook stranici.

1999 godine, odmah nakon neopravdane NATO agresije na SR Jugoslavju, osnovano je prvo Srbsko skejtbord preduzeće za proizvodnju skejtbord opreme i odevnih predmeta. Pod uticajem jačanja Srbske svesti u zemlji, a i šire, doneta je odluka da se ovo novo preduzeće nosi ime koje je bilo u duhu sa aktuelnom napetom društvenom situacijom. Odatle je i došao sam naziv Četniks.

U samom početku su se proizvodile skejtbord daske, a kasnije se nastavilo sa odevnim predmetina (dukserice, majice, pantalne, kape, kačketi…) pa se Četniks razvio u najjače domaće preduzeće u ovoj oblasti.

Jedan od vlasnika preduzeća je naš čuveni i najbolji skejter već 20 godina, najpoznatiji hip-hop di-džej, jedan od najboljih snouvbordera i ko zna čime se on još bavi, Pavlović Miloš – Paja i poznati poslovni čovek (ili na evropsko- američkom jeziku business man) iz Rusije kojem nećemo spomonjati ime.

Četniks nije borba, nego rodoljublje i patriotizam i Četniks želi da mlade tj decu izvede na pravi put, da postanu pošteni, uzorni građani i da poštuju i vole svoje komšije, kao što se možete saznati ovde da je Četniks u samom početku svoga postojanja bio veoma popularan u samom Zagrebu zbog jedinstvene Ćirilice, a i zbog fazona. Četniks je sponzorisao i sportiste druge nacionalnosi tako da se možemo svrstati u multi nacionalno preduzeće sa dobrim namerama.

Do sada je Četniks pomagao u mnogobrojnim humanitarnim akcijama za Kosovo i Metohiju, bolesnu decu, novčano i moralno. Posećujemo redovno Svetinje, kako na Kosovu i Metohiji, tako i širom Srbije.

Opširnije na cetniks.rs

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Author: KvCafe