Mladi bračni par napravio najlepši video za svoju ćerkicu! (VIDEO)

Milica i Miljan su svake nedelje napravili po nekoliko fotografija koje su trebale da pokažu njihovo raspoloženje, ali i prirodne događaje vezane za trudnoću.

Ovaj par je došao na ideju da, dok očekuje rođenje prve bebe, napravi video klip koji će jednog dana pokazati svojoj ćerki.

Milica i Miljan su svake nedelje napravili po nekoliko fotografijakoje su trebale da pokažu njihovo raspoloženje, ali i prirodne događaje vezane za trudnoću.

Objašnjavajući kako su došli na ideju da naprave video klip Miljan kaže da je na ideju došao gledajući klipove na Jutjubu.

– Naša ideja bila je da se svaka nedelja predstavi za sebe, odnosno da svaka nedelja nosi svoju priču. U jednoj nedelji moja supruga povraća, dok smo se druge nedelje pripremali za letovanje. Onda nas dve nedelje nije bilo, što se jasno vidi u klipu – priča mladi otac.

Ovaj par kaže da ponekad nisu stizali da se fotografišu, ali da su imali plan koji su poštovali.

Zadatak nam je bio da se fotografišemo svake subote. Dešavalo se da nekada nismo tu za vikend, pa i da nismo raspoložni. Međutim, dogovor je bio da snimak mora biti napravljen, pa smo se onda, nekada, smejali i na silu – navodi Miljan.

Iako su mogli da pišu dnevnik ili prave obične fotografije, baš za video snimak odlučili su se jer je Miljan, kako kaže, fanatik za fotografiju.

Otud i ideja da se napravi jedan ovakav video klip sačinjen od velikog broja fotografija – kaže Miljan.

(Telegraf.rs / Pet plus)

Author: KvCafe