9 najinteresantnijih mobilnih aplikacija! (VIDEO)

Mnoge aplikacije za vaš mobilni telefon mogu da vam olakšaju svakodnevni život, ili barem da vas na trenutak zabave i razonode. Neke od njih su edukativne dok druge pomažu u upravljanju samim telefonom. Ovo su neke od najzanimljivijih i besplatnih aplikacija za vaš android.

1. MUZEI

Ova aplikacija je ustvari „živa“ pozadina koja svakog dana ekran vašeg mobilnog telefona pretvara u neko od najboljih svetskih umetničkih dela.

2. HOVERCHAT

Da li biste voleli da možete da ćaskate u isto vreme dok koristite neku drugu aplikaciju ili npr gledate neki film? Sada je i to moguće uz HoverChat.Možete da birate koje veličine će vam biti prozor za ćaskanje, kao i koliko će biti proziran.

3. GOOGLE KEEP

Sve što ste želeli da sačuvate u obliku podsetnika ili beleški sada možete da uradite. Možete da ih obojite u različite boje, čak i da fotografišete… Tu su i video podsetnici. Korisno u svakom smislu.

4. COVER

Ova aplikacija lišava vas gnjavaže oko pretraživanja stranica za aplikacijom koja vam je potrebna. Cover u zavisnosti da li ste kod kuće, na poslu ili u vožnji na lok skrin stavlja one aplikacije koje najčešće koristite tokom tih vremena.

5. LIGHT FLOW

Ako vaš telefon ima LED svetlo za obaveštenja, ova aplikacija vam dopušta da sami izaberete boju u zavisnosti od toga da li vam stiže imejl, SMS, poziv…

6. GOOGLE’S SKY MAP

Aplikaciju Sky Map kreirao je Gugl kako bi pomogao ljudima da nauče nešto više o zvezdama. Dovoljno je da usmerite telefon ka nebu i dobićete informacije o sazvežđu u koje gledate.

7. LINK BUBBLE BROWSER

Najkraće rečeno – ova aplikacija vam štedi vreme. Kada kliknete na neki link aplikacija će početi da učitava tu stranicu ali u pozadini, pa će vam tako ostaviti mogućnost da nastavite sa surfovanjem. Onog trenutka kad izabrana stranica bude potpuno učitana samo kliknete na Lin Bubble i dobijate stranicu koju ste želeli.

8. VLC MEDIA PLAYER

Ovaj medija plejer je najbolji način da gledate video a da ne razmišljate da li vaš telefon podržava određeni video format.

9. UCCW

Ova aplikacija vam omogućava da dizajnirate sopstveni vidžet za naslovnu stranu vašeg mobilnog telefona. Na vama je da izaberete jedan od mnogobrojnih skinova kako biste kreirali vidžet po svom afinitetu.

(Businessinsider)

Author: KvCafe