Naši mali šampioni

U nedelju 15. novembra u niškoj hali Čair održano je 4. Prvenstvo Centralne Srbije za poletarce, koji je ujedno bio i poslednji bodovni turnir u 2015. godini za ovaj uzrast.

U konkurenciji 95 poletaraca iz 19 klubova, na završnom turniru nastupila su i tri naša takmičara. Miloš Đurović osvojio je pehar i proglašen je za najboljeg takmičara u konkurenciji poletaraca do 31kg za 2015. godinu.

Nakon četiri meča, Miloš je danas osvojio 3. mesto, ali je zahvaljujući dobrim plasmanima i medaljama na prva tri turnira uspeo da sakupi najviše bodova, i tako zasluženo poneo titulu najboljeg takmičara.

Martin Sekulić -34kg i Pavle Jovanović +50kg osvojili su danas 2.mesta, i ukupnom plasmanu obojica su zauzela 2.mesta na listi najboljih poletaraca -34kg odnosno +50kg u 2015. godini.

Istog dana održan je i međunarodni turnir za pionire, i zabeleženi su sledeći rezultati: Najuspešniji kod mlađih pionira u kategoriji do 55kg bio je Bogdan Marković, koji je nakon odličnog nastupa osvojio 1. mesto, savladavši takmičara iz Bugraske, Zaječara i Niša. U istoj kategoriji Dimitrije Pavlović zauzeo je peto mesto.

U konkurenciji starijih pionira osvojene su dve medalje, i to Bogdan Sladoje -38kg 3.mesto, Janko Klikovac -60kg 3. mesto i Dalibor Pavlović -73kg peto mesto.

Author: KvCafe