Nikola Đuričko u Kraljevu

Autobiografski stand up show Nikole Đurička “Sve što ste hteli da znate o Dzoniju” biće održan 10. Marta u Domu vojske od 20 časova.

Nikola Đuričko kakvog do sada nikada niste videli, a kojeg biste voleli da upoznate. Sve što ste hteli da znate o Dzoniju, a nikada niste smeli da pitate saznaćete sada na ovom nastupu! Šta je sve to morao da peva u prvom razredu? Kako je izgubio četrdeset klinaca? Za koliko je prodavao putovanja na Havaje? Zašto je nosio helanke i pao balet? Kako se pravilno koristi kondom, a šta nikada ne stavljati u oči? Sve ovo i još mnogo toga možete saznati od Nikole u Kraljevu.

Nikola na sve ovo ima da kaže: „Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj Stand – Up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak. “

Karte su u prodaji i mogu se nabaviti u Win Win radnjama ili kupiti online na www.ddtickets.rs

Cena prvih 100 ulaznica biće po promotivnoj ceni od 600 din.

Author: KvCafe