Sretenjska trka 2016.

Na današnjoj sednici gradskog veća grada Kraljeva za održavanje Sretenjske trke u Ušću (15.februara 2016.god.) izdvojeno je 100 hiljada dinara.

POZIV ZA SPONZORE:

Za uspešu organizaciju Sretenjske trka pored svega treba imati i prijatelje, nekako je grubo reći sponzore, koji zajedničkim naporima pomažu u organizaciji atletske trke i popularizaciji ovog sporta u Ušću. Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su nas podržavali tokom prethodnih godina i pozivamo sve zainteresovane koji žele da daju svoj doprinos u organizaciji i ovogodišnje trke i popularizaciji ovog vida sporta da se jave MZ Ušće.

Samo da podsetimo da je dana 18.januara 2016.godine Savet MZ Ušće poslalo zahtev gradonačelniku grada Kraljeva Tomislavu Iliću za pomoć u organizaciji jubilarne V Sretenjske trke u Ušću.

Atletska trka koja se održava u Ušću posvećena je Danu državnosti Republike Srbije. Prošle godine imala je i medjunarodni karakter, gosti trke su bili atletičari iz Rumunije.

Za ovogodišnju trku vlada veliko interesovanje, očekuju se gosti iz Rumunije i bivših Jugoslovenskih republika. Očekuje se da naredne godine trka u Ušću bude uvštena u zvaničan državni kalendar atletskih takmičenja.

Author: KvCafe