Štrajkuje glađu u zgradi Gradske uprave zbog navodne prevare

Stojadin Veličanin iz Metikoša štrajkuje glađu u zgradi Gradske uprave u katastru nepokretnosti jer je, kako je izjavio za „Blic“, službenici  dao 300 evra i 9.500 dinara da bi mu stan hitno bio uknjižen u katastar nepokretnosti.

Službenica u katastru nepokretnosti, Bosiljka Labović izjavila je da je Veličanin sve izmislio i da se ona njega plaši, jer joj preti.

– Na ulici me zaustavlja i preti, ispred zgrade u kojoj živim me čekao i pretio. Sa njim nešto nije u redu. Plašim se, i prijavila sam ga policiji za pretnje, a i imam i svedoke. Sve što vam je rekao, a to je da sam mu ja uzela pare je laž. On sada sedi ispred kancelarije i kao da me čeka. Moraću da pozovem ponovo policiju – izjavila je Bosiljka za Blic

– Po preporuci investitora sam došao i javio se službenici da mi kaže šta mi je sve potrebno za uknjiženje stana. Uplatio sam takse od 30.000 dinara na osnovu priznanica koje mi je dala, a onda me je nakon četiri dana pozvala telefonom i rekla da dođem do nje i da joj donesem još 4.500 dinara. Ja joj dam pare na ruke da ona uplati. Posle pet dana me ponovo pozvala i rekla da joj donesem još 5.000 dinara za neku taksu i ja joj ponovo dam novac na ruke – priča Veličanin.

Vreme je prolazilo, a rešenja nigde nije bilo, priča ovaj Kraljevčanin.

On kaže da ga je posle izvesnog vremena pozvao investitor i rekao da ga je službenica Bosiljka Labović pozvala i rekla da projekat nije dobar, jer broj stana sadrži neko slovo umesto broja i da mora da se donese 300 evra da bi se uradio novi projekat.

– Doneo sam i 300 evra opet na ruke. Da je rekla i 1.000 evra, doneo bih, jer se stan vodio na investitora, a ja sam hteo da ga prevedem na sebe. Uhvatili su me u procep. Kada me pozvala da mi kaže da je stan uknjižen, tražio sam priznanice. Iako mi je rekla da ću ih dobiti za nekoliko dana, nikada ih nisam dobio – kaže Veličanin, koji naglašava da je svuda išao i da je službenicu prijavio u policiju.

Blic

 

Author: KvCafe