Veliki uspeh mladih džudista „Mašinca“

Mladi džudisti „Mašinca“ vratili su se bogatiji za sedam odličja i stopostotnim učinkom sa takmičenja u Brusu, održanog 24.10.2015.godine. Sedam takmičara donelo je sedam medalja, i to 3 zlata, 2 srebra i 2 bronze.

Na takmičenju za poletarce, odnosno 3. Prvenstvu Centralne Srbije sa kog se bodovi računaju za najboljeg poletarca Centralne Srbije, najuspešniji u ekipi bio je Miloš Đurović koji je nastavio sa nizom pobeda u kategoriji -31kg i ovoga puta se okitio najsjajnijim odličjem osvojivši 1.mesto.

Poletarci su doneli i srebro koje je osvojio Martin Milićević u kategoriji +50kg, dok je Ognjen Luković pokazao spremnost da se takmiči i većoj kategoriji -38kg u okviru koje je prvi put nastupao i obradovao 3. mestom. Uz njih, i pioniri su doneli duplo zlato, i vratili su se bogatiji za četiri odličja.
U kategoriji -60 kg Kraljevčani su učestvovali u klupskom finalu. Nikola Ćirica je nakon odličnog nastupa došao do finala, u kom susreo sa Jankom Klikovcem. U meču u kome je odlučivao „zlatni bod“ Nikola je bio bolji i osvojio je 1. mesto, dok je Janko Klikovac osvojio 2. mesto.

U kategoriji -73 kg Dalibor Pavlović je dominirao, i na kraju osvojio 1. mesto i na taj način se priključio timu zlatnih osvajača. Uspešan među pionirima bio je i Đorđe Veljković -46kg, koji je osvojio 3.mesto, i tako doprineo da timski budemo najbolji predstavnici na takmičenju.

Sledeći nastup takmičara džudo kluba „Mašinac“ biće na jakom međunarodnom „Medijana“ Kupu u Nišu 1. novembra ove godine.

Author: KvCafe